TranceLover Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam :) Noszę się z zamianiem dokupienia RAMu do mojego komputera! Planuję wybrać kość 1x1024mb ;) Jednak nie wiem jakiej firmy wybrać - i tu pojawia się problem! Te pamięci mam na oku: Kingston GoodRAM PDP Patriot Może macie jakieś inne propozycje? Nie ukrywam, że nie mam w ostatnim czasie zbyt wielu funduszy więc miło byłoby, gdybym zmieścił się w kwocie do 180 zł ;) Jeśli jednak warto dopłacić do któryś z pamięci no to jakoś sobie poradze... Z góry dzięki za poświęcony czas i pomoc :) Pozdrawiam, Maciek!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Imo bierz jakas najtansza. Tu gosc sprzedaje kingstony za 130zl: http://forum.pclab.pl/t304213.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 A co sądzicie o GoodRAM`ach? Na Allegro nówki można wychaczyć już za 150 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Z Gigabyte się lubią pogryźć,niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Z Gigabyte się lubią pogryźć,niestety A oprócz GoodRAM jeszcze się jakieś gryzą? Jakie byście polecili w takim razie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Prócz Goodram wszystko powinno latać. Polecę Ci Kingston, Corsair czy TwinMOS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) A może Samsunga UCCC ode mnie?? :P 140zł, na gwarancji Edytowane 3 Listopada 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...