Shakti Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Doradzcie jaki zasilacz do: -Pentium 4 2.6 -2x256 DDR -Radeon 9600 -ASRock P4VT8 -CD -DVD Raczej nie bede juz w nim nic wymienial, bo to już chyba nie ma sensu (jesli sie myle to mnie poprawcie) więc nie musi miec duzej rezerwy mocy. Edytowane 3 Listopada 2007 przez Shakti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 A ile masz kasy? Mamy zgadywać? :? Delta albo fortron starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Mam pytanie do znawców mlatformy P4 s.478. Czy jeśli płyta pod P4 nie posiada złącza 4pin (P4), to zasila procesor z lini 5V czy 12V. Tak jest chyba w przypadku tej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 fortron 350 mdn rev.A spokojnie Ci to pociągnie. U mnie ciągnął sprzęt z podpisu, tyle że z inna grafiką (7300gt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakti Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) A ile masz kasy? Mamy zgadywać? :? Delta albo fortron starczy.Trudno powiedz. Po to napisalem ten temat by sie dowiedziec ile musze odłożyc, na w miare dobry zasilacz. A co myślicie o tym http://www.allegro.pl/item264177653_jedyny...r_fv.html#photo Edytowane 6 Listopada 2007 przez Shakti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...