Saint176 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Poszukuję taniej płyty głównej z grafą. Pod AM2 Poleccie coś w miarę dobrego i niedrogiego. Najlepiej ze sklepu Apollo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek_3 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Polecam Foxconn A690GM2MA-8KRS2H. Dobra grafika z wyjściem cyfrowym i analogowym i dobre możliwości OC :). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Też to mam. Płyta niezła, polecam. Cena ~ 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 miałem foxconna i teraz mam biostara. foxconn na integrze jest minimalnie wydajniejszy i stabilniejszy. na biostarze musiałem obniżyć taktowanie, bo czasem dostawał zwiech na 3D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint176 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Dzięki za rady Biorę Foxconna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...