Skocz do zawartości
liberateme

Pilot Hp A Inne Komputery

Rekomendowane odpowiedzi

Próbował ktoś używać pilota dostarczanego z niektórymi laptopami hp na laptopach innych firm ?

Potrzeba do niego jakieś sterowniki czy program do obsługi ?

Może ktoś ma pilota hp i może sprawdzić na innym kompie :) pilot fajny zwłaszcza ,że chowa się w gniazdo express card.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbował ktoś używać pilota dostarczanego z niektórymi laptopami hp na laptopach innych firm ?

Potrzeba do niego jakieś sterowniki czy program do obsługi ?

Może ktoś ma pilota hp i może sprawdzić na innym kompie :) pilot fajny zwłaszcza ,że chowa się w gniazdo express card.

Tego od hp nie używałem ale dell ma prawie identyczne odpowiedniki. I występuje kilka różnych modelei różniących sie jedynie typem laptopów do których są przeznaczone. Nie ma do tego żadnego dodatkowego programiku i niestety nie da sie przekonfigurować przycisków. W pełni obsługuje windows media playera i programy o tej samej konfiguracji sterowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałeś używać tego pilota z innym laptopem znaczy nie dell ?

Ja mam asusa i niestety asus poskąpił takich dodatków nawet w opcji :)

Na allegro są piloty chowane w miejscu na kartę pcmcia. Jak poszukasz, to może znajdziesz też do express card.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi