liberateme Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Próbował ktoś używać pilota dostarczanego z niektórymi laptopami hp na laptopach innych firm ? Potrzeba do niego jakieś sterowniki czy program do obsługi ? Może ktoś ma pilota hp i może sprawdzić na innym kompie :) pilot fajny zwłaszcza ,że chowa się w gniazdo express card. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 probowalem z tv ale nie dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Próbował ktoś używać pilota dostarczanego z niektórymi laptopami hp na laptopach innych firm ? Potrzeba do niego jakieś sterowniki czy program do obsługi ? Może ktoś ma pilota hp i może sprawdzić na innym kompie :) pilot fajny zwłaszcza ,że chowa się w gniazdo express card. Tego od hp nie używałem ale dell ma prawie identyczne odpowiedniki. I występuje kilka różnych modelei różniących sie jedynie typem laptopów do których są przeznaczone. Nie ma do tego żadnego dodatkowego programiku i niestety nie da sie przekonfigurować przycisków. W pełni obsługuje windows media playera i programy o tej samej konfiguracji sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberateme Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 A próbowałeś używać tego pilota z innym laptopem znaczy nie dell ? Ja mam asusa i niestety asus poskąpił takich dodatków nawet w opcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 A próbowałeś używać tego pilota z innym laptopem znaczy nie dell ? Ja mam asusa i niestety asus poskąpił takich dodatków nawet w opcji :) Na allegro są piloty chowane w miejscu na kartę pcmcia. Jak poszukasz, to może znajdziesz też do express card. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberateme Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Piloty owszem i są w większości na express card ale wszystkie hp a sprzedawcy twierdza ,że pasują tylko do hp i tylko do konkretnych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 ten dellowski z asusem A2500 nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...