Flat_erik Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie wiem która płyte wybrać HELP, pomóżcie mi wybrać podajać jakies racjonalne argumenty , szukam bardzo wydajnej płyty w podkrecaniu. Oto kandydaci hehe -Asus P5N-E Sli -Abit IP35-E ver. 1.00 -Foxconn P35A Moze znacie jakieś rownie dobre albo i lepsze :lol: pod wzglecem O/C nie drogie płyty? I jeszcze czy to prawda ze w tych asuasch jest nie za bardzo stabilne zasilanie procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Z tanich do o/c to masz msi neo2-fr i tego foxconn'a, tylko słyszałem że chłopak coś sobie z o/c e21xx nie radzi. Jak masz więcej kasy to możesz zaszaleć i kupić dfi P35-T2RL Infinity Blood Iron. Tak poza tym ten post nie powinien być w dziale "co kupić" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Nie wiem która płyte wybrać HELP, pomóżcie mi wybrać podajać jakies racjonalne argumenty , szukam bardzo wydajnej płyty w podkrecaniu. Oto kandydaci hehe -Asus P5N-E Sli -Abit IP35-E ver. 1.00 -Foxconn P35A Moze znacie jakieś rownie dobre albo i lepsze :lol: pod wzglecem O/C nie drogie płyty? I jeszcze czy to prawda ze w tych asuasch jest nie za bardzo stabilne zasilanie procka? Ło matko ile może być takich samych topiców, już pomijam fakt że nie ten dział :? . Żeby nie było że ino zjebka to: 1) jesli masz kase to w/w DFI - 450zł 2) jeśi masz mniej to MSI NeoFR (ewentualnie Fox) - 350zł 3) wersja ekono Gigabyte P31 - 250zł Chcesz wiedzieć więcej - poczytaj Edytowane 5 Listopada 2007 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...