radoos Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Witam Mam cholerny problem.Ktos odgadl moje haslo do konta gg,usunął moje dane publiczne,i prawdopodobnie wysyla obrazliwe wiadomosci do moich znajomych... Zalezy mi zeby niezmieniac numeru.Mozna gdzies zmienic haslo do konta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Oczywiscie ze mozna wchodzisz w zakladke gadu gadu u gory i bierzesz ustawienia. Potem przelaczasz na gadu-gadu i tam masz ustawienia konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 myslisz ze ten ktos byl tak zakrecony ze natychmiast nie zmienil hasla na swoje ? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jezeli masz odpalone gg to jeszcze go nie zmienil, aha jak juz zmienisz haslo to walnij update do najnowszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ale gdzie zmienic to haslo ??? Wiem juz chyba kto sie bawi moim gg i wiem tez ze haslo niezostalo zmienione. Wiec jeszcze raz prosze niech ktos napisze jak zmienic haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Stary, popatrz sobie po opcjach gg :evil: Na górze: Gadu-Gadu->Ustawienia->Gadu-Gadu->Ramka "Twoje Konto" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja ostatnio ściągnąłem po DC++ kilka folderów z GG. Niektóre nawet fajne bo niskie numery. Oczywiście nie wykorzystam ich w "niecny" sposób ale ludzie najpierw nie myślą a później dziwią się , że im ktoś konto buchnął... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja ostatnio ściągnąłem po DC++ kilka folderów z GG. Niektóre nawet fajne bo niskie numery. Oczywiście nie wykorzystam ich w "niecny" sposób ale ludzie najpierw nie myślą a później dziwią się , że im ktoś konto buchnął... Ktoś udostępnił swoje GG??? ROTFL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 nie takie rzeczy ludzie udostępniają... wystarczy wiedziec jakie pliki pobrac i juz mozna sie cieszyc np. z czyjegos konta email :/ to doprawdy żałosne (dobrze ze z wiekszosci hubów wywalają za udostepnianie /windows) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Swojego czasu też ściągałem sobie g-g przez DC :lol: można sobie poczytać archiwum wiadmości itp. Jak ktoś jest tak głupi zeby to udostępniać to niech cierpi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...