Cah!r Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam, mam dylemat jakiego providera wybrać. Mieszkam na wsi, wiec zostaje mi TP + BSA. Chcę aby było to jak najtańsze i opłacalne. Dlatego rozważam opcja 512kb/s na 1rok, niby w tej samej cenie jest 1mb/s na 2lata. Jednak mim zdaniem pierwsza wersja jest bardziej opłacalna. Co sądzicie? Teraz pytanie o dostawcę, jest promocja TP, mała cena i już pisałem interesuje mnie wersja jak 512/1rok. Niby jest BSA ale Neta nie ma dużo ciekawszej oferty pod względem ceny, niby są jakieś rabaciki na początku, ale rachunek za miesiąc jest taki sam czyli 64zł. Jest jeszcze Multimo ale jakoś pochlebnych opinii nie zbierają, a szkoda bo oferta jest bardzo fajna, podpisuję na czas nieokreślony i jeszcze 60zł/miech tylko gdzie jest haczyk? W tele2, nie mam zamiaru się pchać bo firma mnie nie przekonuje, jazda była już z telefonami od nich, a ja nie mam ochoty oszczędzać kilka zł kosztem własnych nerwów. Co sądzicie, jakieś propozycje? edit: jakby to było potrzebne miejscowość Wola Radziszowska k/Krakowa Edytowane 5 Listopada 2007 przez Cah!r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Multimo nie ma pochlebnych opinii :huh: moja ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...