als Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No wiec interesowaloby mnie cos w przedziale cenowym do 800-900 zl, najlepiej panorama 19", co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 LG 19 L194WS wide, plusy to 30 dni gwarancji na pixele udzielane przez LG minusy to matryca TN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
als Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A co sadzicie o Samsung 931BW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) A co sadzicie o Samsung 931BW?hahaha smiac mi sie chce z tego dzialu (ogolnie monitory bo reszta jest naprawde ok). Wszyscy mowia ze moj jest lepszejszy niz twoj a tak naprawde to monitory do 1500zl sa prawie identyczne i to prawie jest praktycznie niezuwazalne dla normalnego gracza i uzytkownika komputera. Dlatego radze wszystkim to co ja zrobilem a mianowicie pojsc do sklepu, poprosic o podlaczenie jednego potem drugiego (z janbardziejj znanych) i samemu ocenic kolory katy itp i wybrac ten ktory twoim zdaniem najlepiej sie prezentuje. ja tak wlasnie wybralem swojego Hp W2207h i jestem z niego zadowolony. Bo co mi z testow gdzie bada sie dziwne rozne parametry w przedziwnych warunkach skoro moje odczucie odnosnie kolorow jest inne niz pokazuja wykresy z testu. PS to nie jest skierowane do uzytkownikow ktorzy biora udzial w tej dyskusji tylko tak ogolnie :lol: Edytowane 6 Listopada 2007 przez Tapio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) hahaha smiac mi sie chce z tego dzialu (ogolnie monitory bo reszta jest naprawde ok). Wszyscy mowia ze moj jest lepszejszy niz twoj a tak naprawde to monitory do 1500zl sa prawie identyczne i to prawie jest praktycznie niezuwazalne dla normalnego gracza i uzytkownika komputera. Dlatego radze wszystkim to co ja zrobilem a mianowicie pojsc do sklepu, poprosic o podlaczenie jednego potem drugiego (z janbardziejj znanych) i samemu ocenic kolory katy itp i wybrac ten ktory twoim zdaniem najlepiej sie prezentuje. ja tak wlasnie wybralem swojego Hp W2207h i jestem z niego zadowolony. Bo co mi z testow gdzie bada sie dziwne rozne parametry w przedziwnych warunkach skoro moje odczucie odnosnie kolorow jest inne niz pokazuja wykresy z testu. PS to nie jest skierowane do uzytkownikow ktorzy biora udzial w tej dyskusji tylko tak ogolnie :lol: Masz w większości racie ale poco kombinować w sklepie jak można mieć coś sprawdzonego kto już ma i przetestował, podzielił się opinią, oczywiście lepiej samemu się przekonać bo są rożne gusta ale jeśli jest oczywiste że matryce mva są lepsze od tn i w tej samej cenie to dlaczego większość wybiera tn, po prostu się nie zna wierzy sprzedawcy który chce za wszelką cenę sprzedać to co ma. Większość patrzy na wygląd a to że kolory słabsze obraz gorszej jakości i potem narzekania na lcd i płacze że crt miał ładniejsze kolorki. No ale tak to jest jak się nie słucha starszych i bardziej doświadczonych. Ten Hp W2207h całkiem fajny monitorek napisz coś więcej podziel się opinią. Edytowane 8 Listopada 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A co lepsza w sklepie mozna poprosic o podłączenie upatrzone wczesniej monitory.. Jest to o tyle lepsze, ze jest sie niemalze pewnym tego, iz nie kupiło sie gorszego produktu od innych w podobnej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...