beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Może mieć wpływ, ale pozytywny - będzie stabilna . Mój Dragon też lekki nie jest i jakoś działa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja w środę zamówiłem ta budę http://allegro.pl/item255887304_chieftec_c...er_gratis_.html 13kg więc cholernie ciężka szczególnie jak się do niej wsadzi jeszcze resztę części :) Smol__ar mnie też obudowa którą wybrałeś się jakoś nie widzi, tylko jak beka napisał są gusta i guściki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale mówicie o T.Soprano czy Akrylowej ? ;) Marcinas83 ładna ładna, wiąż bym ją jak by miała okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Ale mówicie o T.Soprano czy Akrylowej ? ;) Marcinas83 ładna ładna, wiąż bym ją jak by miała okno. zawsze mógłbyś nakładem sił i czasu do tej budy okienko wstawić :D Edytowane 17 Listopada 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 a do Dragona okienko można dokupić sobie. Podejrzewam, że do takiej również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Są ale ich wykonanie mi nie odpowiada. Zostanę przy Thermaltake Soprano. http://www.chieftec.pl/index.php?&cont...p;product_id=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Witam ponownie :D z kolejnym pytaniem. Nie będę zakładał nowego tematu bo wtedy by mi się oberwało a pytanie dotyczy dalej mojego zestawu. Nowy komp to i nowy system operacyjny, jak wiadomo 4Gb ram to i system 64bit by sie przydał. Pytanie dotyczy Windows Vista, skusze się na jej zakup ALE nie wiem która wersja będzie najbardziej odpowiednia. Vista Business 64-bit Vista Home Ultimate 64-bit Vista Home Premium 64-bit Vista Home Basic 64-bit Nie chce systemu ostro okrojonego, na XP Pro bardzo dobrze mi sie pracowało i pracuje cały czas, chciał bym mieć Viste podobną opcjami do XP Pro (Taki nowszy odpowiednik, ma wszystko czego trzeba). Którą wersję polecicie ? Edytowane 19 Listopada 2007 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Rozkmiń, czego potrzebujesz > http://www.microsoft.com/poland/windows/pr...s/n/choose.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...