Gość marcin-1981 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam Mam problem z NOD32 ver. 3.0.551.0 zainstalowałem wszysto było ok a po pewnym czasie wystąpił problem "invalid user name and password" ale przed tem nie było z tym problemu mogłem aktualizować itd.? Jest jakieś lekarstwo do tej konkretnej wersji programu? Jakieś pomysły na poprawienie sytuajcji? Z góry dzięki Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Napisac do pomocy technicznej. Ewentualnie jak to trial to przeinstalowac. Edytowane 7 Listopada 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 albo porządnie zkrakować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin-1981 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 albo porządnie zkrakować :lol: daj namiary na porządny lek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A namiar na porzadnego bana chcesz? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 NOD32 ma to do siebie, że co jakiś czas musisz wpisywać 'kluczyki' - składają się z numeru użytkownika i hasła. Zdobyć można je w łatwy sposób: kupując - musisz się liczyć z tym, że nie są one na wieczność – co jakiś czas wygasają… Wszystko na Google. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...