Kszysiu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 co myslicie o tym?? http://allegro.pl/item262800577_galaxy_860...ed_edition.html ja mysicie to jest dobre?? i czy jest lepsze od palita 8600gt sonic+?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Galaxy sie popsuło, bierz palita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Sonic lepszy, ale i droższy. Mam od wczoraj tego 8600GT Limited. Dorwałem tanio - 320 zł - u Milansa w everon.pl - karta śmiga, na razie nie kręcona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Sonic lepszy, ale i droższy. Mam od wczoraj tego 8600GT Limited. Dorwałem tanio - 320 zł - u Milansa w everon.pl - karta śmiga, na razie nie kręcona :) a teraz sonic+ sa tam po 360;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 a teraz sonic+ sa tam po 360;(co nie zmienia postaci rzeczy ze palit bedzie lepszy od tego galaxy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Lepszy, ale i droższy. Jak masz kasę - bierz Sonic+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...