jacenty101 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam płyte głowną ecs k7vta3 rev1.0 sprawdzałem suport ecs,,,,,,i tam jest że ona obsłuży procek athlon 133mh palomino,,,,,,,ale niema tam słowa o athlonie xp,,,,,,,,,,tzn że nie wejdzie mi athlonxp 2000 0.18 palomino,,,,bo tam jest ze palomino obsługuje a o xp niema ani słowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Pójdzie ci tyle że musisz akutalke biosa zarzucić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ubawiłeś mnie :P :P :P Palomino to XP :!: i na pewno obsłuży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hehe uśmiałem sie po uszy no przeciez Palomino to nazwa rdzenia od xp'ka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 dobre dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Śmiejcie się śmiejcie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Kiedyś czytałem, że ostatnie athlony 1333MHz i 1400MHz były już robione na jądrze palomino i nie miały nazwie xp, więc tu może o to chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...