RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 trochę się przeraziłem jak zaczęłem czytać... ale miałeś szczęście chłopak... uhu... już wiem dlaczego boje się WC... i nie chodzi o kibel nawet... trza myśleć o FC.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Albo taki : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Dzisiaj po 18:00 zamieszczę screeny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Albo taki : reed co to za "prosussor" 1700+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Albo taaaaki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wieczorem będą screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 no i screenow nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 wieczorem będą screeny. wyslij komus ( ja odpadam tez nie mam gdzie go zamiescic) co ma gdzie go zamiescici na meila i po zabawie jak sam nie dajesz rady ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 tu tez slawny mr Adam18 sciemnil :)))) - reszta sciem w topicu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32134 oj Adamie Adamie :))) nieladnie tak robic nas w kit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 wkońcu ktoś się połapał :D tylko dlaczego tak późno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a Adas czmychnol w las :) i pewnie juz nowe konto zalozyl :) licho nie spi :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...