boxer Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. W jaki sbosób mogę podłączyć zwykłe głośniki komputerowe do konsoli PS2. Wiem że potrzebna jest taka przejściówka (pudełeczko) 3x MiniJack na 2x Chinch ale za chiny nie mogę znaleźć. Podobno Logitech dodaje do X530 taka przejściówkę. Wiecie może gdzie kupić cos takiego bo szukam i nic :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Po co Ci 3xminijack? PS2 wypuszcza sygnal stereo, wiec wystarczy zwykla przejsciowka minijack stereo na dwa chinche i podlaczenie tego do wtyczki przedniej pary. Aha - zmniejsz siga, bo bedzie kara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) A wiec tak chciałem kupic jakieś tanie głośniczki do starego kompa cos pokroju 2.1 lub tanie 5.1 żeby przy okazji podpiąć czasami konsole gdy będę chciał zagrać w drugim pokoju na tv 14" chce kupić coś Geniusa bo mam SW-HT 5.1 i są w porządku. Myślałem o tym z tego co mówisz wynika że mogę podłaczyć przez przejściówkę 2xRCA na 1xminiJack ale gdy głośniki maja wejście Line In (mini Jack). Problem w tym że nie wiem czy akurat te głośniki mają takie wejście, tańsze modele Geniusa 2.1 mają ale na temat tego zestawu nic nie moge znaleźć w necie :unsure: Edytowane 12 Listopada 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Kombinujesz jak kon pod gore :P Glosniki do PS2 mozesz podlaczyc uyzwajac tych samych wejc i kabelkow (+ przejsciowka), ktorych uzywa sie do podlaczenia do kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...