difrat Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wlasnie wpadl do mnie znajomy. prosil abym mu sprawdzil taka info. czy to mozliwe wogle? czy to juz jest dostepne w polsce? a szczegolnie we wrocku? jak tak to ile kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 W Warszawie Tak. Przez Stoen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 czytałem o tym.Ponoć są problemy ze stabilnościa łącza.I warunek jaki musi być spełniony to lokal musi być blisko takiej butki (transformatora? ).I podobno są limity na ściąganie danych.Wszystkie informacje są nie potwierdzone, proszę mnie nie zbluzgać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Był niedawno taki topic, nawet chyba tak samo zatytuowany. Mamy usera na forum, który jest tak podłączony, nie pamiętam nicka. Kraków, Nowa Huta ma taki internet. Są limity ściągania, dosyć drogo poza tym, jak pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 http://www.stin.pl/index.php?id=336&PHPSES...6ddd089164e8da1 <<< Oferta stoenu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 dzis w radiu mowia raz za razem o necie z wodociagow :) z tego co wiem to Popowice maja pierwsze korzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...