fit Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jest w tym sklepie na literkę k.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 I co z tego że jest w komputroniku? UPDATE: Sorry, zapomniałem że jest trudno dostępna i poszukiwana przez wielu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 znow ludziska sie rzuca oczekujac cudow , nie beda umieli sobie poradzic pozniej i beda narzekac na forum jaki to syf i jacy sa zawiedzeni zakupem - nieswiadomi kupujacy, ktorym sie nawet nie chce zapoznac z produktem na stronie Epoxa ,ze o instrukcji dolaczanej do mobo nie wspomne :P To tak jak z tym postem, ze jeden z userow nie posiada LANu na Epoxie 8rda+. Pozniej sie okazalo, ze panel mial niewylamana zaslepke, ktora zaslaniala gniazdo - :lol do potegi :lol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 no ja juz czekam z utęsknieniem ... napewno nie będe narzekac , jedyna na co moge narzekac to moja niewiedza na tematy O/C :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 NA tej plycie szybko sie nauczysz. Zwlaszcza o chlodzeniu chipsetow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 W razie czego mam super instrukcje obsługi , poradnik i przewodnik ...forum.purepc.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No wlasnie. Ale jak masz zamiar kupic ta plyte i krecic na niej proca, pamieci itd to zakup sobie jakis radiator na SB i NB. Zreszta masz o tym w dziale chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...