vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Poszukuję płyty głównej na Socket AM2 z dobrymi możliwościami podkręcania oraz KONIECZNIE z wyjściem S/PDIF (a już w siódmym niebie byłbym, gdyby układem dźwiękowym był Realtek ALC88x). Cena - jak najniższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Wydaje mi się, że mam - http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/116000 . Cenę akceptujesz ? Ma i S/PDIF i Realteka i się kręci i jest fajna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 No niby fajna, ale NIE jest na Realteku 88x, a ja potrzebuję gwarancji, że bezproblemowo obłsuguje dźwięk bit-perfect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zintegrowana karta dźwiękowa: RealTek ALC882 8-kanałowy (7.1) - High Definition Audio No jakże nie ma jak ma ? ALC88x miało być, jest ALC882 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Heh sorry wielkie, ale nie wiem skąd sobie ubzdurałem, że jest na 850 ;) Cenę jak najbardziej akceptuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 No to chyba problem rozwiązany ;) Tylko jest problem z głośnością wiatraczka na chipsecie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Co proponujesz? Mam w zapasie Zalmana NB47J, ale już na fotce widzę, że albo grafika, albo zalman :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Proponuję na początek zobaczyć, czy rzeczywiście Ci ten hałas przeszkodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...