yuucOm Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Jak w temacie. Pojawił sie nowy bench OpenGL :) Link newsa http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...iew&id=4161 Link do bencha http://dee.cz/lightsmark/ Skriny: Dałbym to w kartach graficznych ale tam nie mam zezwalania na pisanie postów :P. Smieszny ten bench ;p. Ja przy 1024x768 uzyskałem 94.4 fps. Troche dziwnie ze muza gra w benchu graficznym (w dodatku czeski rap czy coś ;d) ale po testować można. Edytowane 13 Listopada 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Wyglada zachecajaco, tym bardziej, ze muzyczka gra ;) Ciekawe, jakie sa roznice na dwoch jajkach [; Zaraz bede zapuszczal test, wiec podziele sie swoimi odczuciami ;] Przyjemnie sie to ogladalo :) Edytowane 13 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) muza do d... a tak na moje oko to chyba powinno powstać z 2-3 lata tamu .... sprzęt z siga , grafika przyjemna dla oka ale test zbyt krótki by sprawdzić tak napradę grafę ...można łatwo rekordzik nabić przez podkręcenie do stopnia nie do końca stabilnego i z zimnej grafy pojechać wra...:) Edytowane 15 Listopada 2007 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Dr@GuN - benchmark nie jest krótki. Popatrz sobie na Aquamarka03, jest krótszy nawet od tego Lightsmarka, a geo potrafi mi się na nim zawiesić 20 MHz niżej niż w Smarkach 01/03/05/06 Edytowane 15 Listopada 2007 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Lightsmark - 5-tka za nazwę :lol: @do Damikor - nie złapaliśmy dowcipu, co ? Smark jak każdy inny, w sumie dobrze, że pojawia sie coś spoza monopolu futuremarka, ale nie należy zapominać, że np. 03 wpędził sporo ludzi w serię gf fx. Grafy marków mialy dość tylko nie chciały działać na sm2 tak jak powinny - pamiętamy ? A może nie - bośmy za młodzi ? Smark to smark - nic więcej [; Topic o Lightsmarku, a ty mi tu wygadujesz o GF FX i 03 ...n/c [; Edytowane 16 Listopada 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Lightsmark - 5-tka za nazwę :lol:Nie Lightsmark tylko Lightsmark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 No to jak jest już jakiś benchmark w ogl to czekamy na coś pod pingwinka ;-) Q: Do you plan Linux version? A: I'd like to try it (depends on some HW problems I have now). Niech się starają:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Nie Lightsmark tylko Lightsmark Naucz się wstawiać obrazki i traktować posty z przymrużeniem oka <_< No to jak jest już jakiś benchmark w ogl to czekamy na coś pod pingwinka ;-) Niech się starają:P I po co? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Lightsmark - 5-tka za nazwę :lol: @do Damikor - nie złapaliśmy dowcipu, co ? Smark jak każdy inny, w sumie dobrze, że pojawia sie coś spoza monopolu futuremarka, ale nie należy zapominać, że np. 03 wpędził sporo ludzi w serię gf fx. Grafy marków mialy dość tylko nie chciały działać na sm2 tak jak powinny - pamiętamy ? A może nie - bośmy za młodzi ? Smark to smark - nic więcej [; Topic o Lightsmarku, a ty mi tu wygadujesz o GF FX i 03 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 I po co? :mellow:Jak na każdym kompie w domu będziesz miał oryginalnego windowsa, to Ci odpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...