igorzasty Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam. Zamierzam kupić laptopa w stanach do 1000$. Co możecie mi poradzić ?? Myślałem nad Toshibą, ale inne firmy wchodzą oczywiście w grę. Wydaje mi się, że Laptop powinien zawierać: - dwu rdzeniowy procek (c2d lub core duo lub ewentualnie turion) -1024 co najmniej, ale fajnie było mieć troszkę więcej (2048??) -grafa bez żadnych bajerów, zwykła integra myślę, że wystarczy -wifi - czytnik kart sd - USB 2.0 :) -matryca 15.4 (nie więcej) - (opcjonalnie) przewijak na tej planszy z "myszką dotykową" spełniający funkcję rolki w zwykłej myszcze Dzięki bardzo za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 w tej cenie powinieneś znaleźć laptopa który by spełnił te wymagania. Poszukaj wsród dell`a, toshiby czy hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorzasty Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 w tej cenie powinieneś znaleźć laptopa który by spełnił te wymagania. Poszukaj wsród dell`a, toshiby czy hp. a za jakimi kartami graficznymi powinienem się rozglądać w lapach ?? W mojej obecnej Toshibie mam chipset 945, czy lepsza może jest to x3000 czy może cuś od radeona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...