Sajrus Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam Poszukuję programu którym wykonam np. zrzut menu, gdzieś w sieci widziałem taki programik (teraz niestety mam problemy ze znalezieniem), chyba że miałem zwidy i w ogóle takiego programu nie ma? :P. Jeśli jest to prosiłbym o podanie linku do instalki i jakiegoś opisu jego zasady działania. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 A możesz napisać jaki masz telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Lopez ja już drugi dzień staram się domyślić na jaki telefon to ma być i w dalszym ciągu nie mam pojęcia ;) Edytowane 17 Listopada 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaden fon, chodzi tutaj o ogol dla wszystkich telów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Hmm chciałem coś uniwersalnego jeśli w ogóle jest. Edytowane 17 Listopada 2007 przez Sajrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...