Działo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Czy zmiana ECS K7SPA na KT4V coś da??? A może zmienić grafe albo procka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie zmieniaj na to mobo lepiej na solteka DRV5 ,lepsze o/c i cena 375pln albo DFI AD77 330pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie zmieniaj na to mobo lepiej na solteka DRV5 ,lepsze o/c i cena 375pln albo DFI AD77 330pln MSI jest calkiem ok :) BTW jak grasz na kompie to zmien grafe w pierwszej kolejnosci :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie zmieniaj na to mobo lepiej na solteka DRV5 ,lepsze o/c i cena 375pln albo DFI AD77 330pln MSI jest calkiem ok :) BTW jak grasz na kompie to zmien grafe w pierwszej kolejnosci :!: kurde juz nie pisze ze msi jest fee,a i tak sie czepiaja jaka by nie byla kt4v to i tak te plyty co wymienilem sa lepsze m.in. do o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 rzeczywiscie te msi to nie do podkrecania patrz w podpis Max napiecie procka to tylko 1,7 V :( ale tak ogolenie to plyta superstabilna i wogole jeszcze nie mialem z nia problemow :) odpukac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 A Ja mam napiecie do 2.2-2.3V i na tej plytce wyciagalem juz fsb 200 i uwazam ze jest bardzo dobra do O/C a jak jestes mientki i nie zrobisz V-moda to juz twoj problem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Oczywiscie mowa o KT3ULTRA ale KT4V tez bym przeszkolil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 płyta stabilna i ostatnio trochę potaniała, jak na razie nie mam z nią żadnych problemów, po ustawieniu w BIOSie parametrów decydujących o wydajności na maxa, ale bez podnoszenia napięcia i kręcenia procka - jest naprawdę wydajna porównywałem z Gigabytem (ustawienia w BIOSie 'Top performance'). Jak kupisz MSI to ściągnij sobie nowy BIOS ver. 1.7 - na nowszej wersji 1.8 mam nieco słabsze wyniki w Sandrze (bede musiał to jeszcze raz sprawdzić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...