ZipQ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam Mam problem z ustawieniem ekranu na telewizorze, który podpinam do karty pci-e GeForce 7300 Sonic. Dawniej przy karcie Radeon 9550, wystarczyło podpiąć kabel do TV, w ustawieniach ekranu włączyć TV ( były 4 ikonki ekranów, w tym jeden tv ) i działało jak należy. Kabel z tamtej karty sobie zostawiłem ( S-VIDEO >> S-VIDEO + kompozyt ). Jako że podpinam to do małego tv ( 15 cali, stary telewizor Daewoo ), to nie ma on wejścia na S-VIDEO ( dlatego podpinam PC - S-VIDEO >> kompozyt - TV ) i na radku tak dawniej działało. Teraz po próbach ustawienia tego kreatorem wielu monitorów ( tym się też ustawia TV ), po wielu kombinacjach ( w sumie wszystkich jakie tam są dla kompozytu i S-VIDEO ) nic nie wysyła sygnału do TV. Jeśli ktoś wie jak to ustawić, będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 sprobuj moze tvtool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Bez ustawienia tego, nic nie działa. A ustawić też nie mogę: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...