Gość Scythe Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam Zawsze przy zamykaniu systemu wywala mi taki komunikat: "drwtsn32.exe - inicjowanie dll nie powiodło się. Zainicjowanie aplikacji nie udało się, gdyż stacja jest właśnie zamykana." Komunikat gaśnie po 2-3 sekundach i system normalnie się zamyka. Co to jest? I jak się tego pozbyć? Google milczy na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Coś słabo szukałeś. Dr watson to debugger wbudowany w łidnołsa. Usuwanie (plik bat): Windows Registry Editor Version 5.00[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug] oraz drwtsn32 z konsoli i odchaczenie wszystkich opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wywaliłem ten klucz AeDebug z rejestru a jezeli chodzi o drwtsn32 to wpisałem w Uruchom i odznaczylem wszystko. Cos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wywaliłem ten klucz AeDebug z rejestru a jezeli chodzi o drwtsn32 to wpisałem w Uruchom i odznaczylem wszystko. Cos jeszcze ?To już wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...