Tapio Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 procek - E6750 chlodzenie - scythe mugen infinity plyta - msi p35 neo2-fr ram - ocz 2x1gb pc800 cl4 rev2 grafa - gibabyte gf8800gt dysk - seagate 400gb sata-II 16MB zasilacz- OCZ StealthXStream 600w Silent SLI Ready nagrywarka - Pioneer DVR-112DBK obudowa - Thermaltake VB1000SWS Soprano SuperMidi Tower - Silver z oknem monitor - HP 22" w2207h tego czego nie jestem pewien to -plyta glowna (czy moze cos z sli?) -zasilacz (czy warto taki mocny) - obudowa (czy pomiesci wszystko a w szczegolnosci grafike bo slyszalem ze w niektorych przypadkach moga byc problemy) dziekuje z gory za sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Procek na E2160 Płyta Foxconn P35A Zasilacz Corsair 520W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jeśli chcesz SLi to MSI P6N Sli-FI Zasilacz - zejdź. Na w/w Corsaira albo Tacensa Valeo Smart 480 obudowa - na oko się mieści, pomierz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 albo Tacensa Valeo Smart 480Jakoś nie jest zbyt obiecujący. Ja podchodzę do niego z rezerwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dlaczego ? - cichy - stabilny - odpinane kable - w miarę tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Procek na E2160 Płyta Foxconn P35A Zasilacz Corsair 520W Procek ok ale po niezłym oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Procek ok ale po niezłym oc.no wlasnie adlatego zostane na tym e6750 a co do zasilki to sprawa wyglada tak ze w sklepie ktorym to zloze ten ocz kosztuje w promocji do zestawu 265zl (dlatego tak go mecze chociaz wiem ze taka moc nie bedzie wykorzystwana) ale moze bedzie na kiedys:) na przyklad corsair vx450W kosztuje 220zl, corsair hx520w - 320zl (dla mnie zbyt duzo juz) w przedziale ktory mnie interesuje to jest jeszcze do wyboru Huntkey 550W PSU a co do plyty glownej to juz nie mam pojecia bo wlasnie proponowali mi ta MSI P6N Sli-FI albo podobnego asusa ale juz dokladnie nie pamietam oznaczen. Ale czym naprade onie sie roznia od tych na p35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Też myślałem nad tym MSI p35 neo2-fr lecz po przeczytaniu kilku opinii i artykułów m.in na egiełdzie wybieram Foxconna P35A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Też myślałem nad tym MSI p35 neo2-fr lecz po przeczytaniu kilku opinii i artykułów m.in na egiełdzie wybieram Foxconna P35AJa jednak zdecyduje sie na msi jednak mam jeszcze jedno pytanie odnosnie zintegrowanej na niej karcie muzycznej. Czy jest na tyle dobra aby nie dokupywac osobnej karty muzycznej? (myslalem o sound blaster audigy) Dodam ze glosniczki jakie beda do obsluzenie to logiech x-230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyma2 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 m.in na egiełdzieArtykuł na e-giełdzie nie jest wiarygodny. Podobno do dziś nie wiadomo jakim cudem ta płyta się tak zachowywała, coś tu jest nie tak. Sam miałem ten dylemat - MSI czy Foxconn, postawiłem jednak na MSI. Z każdego wyboru będzie się w gruncie rzeczy zadowolonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Sam miałem ten dylemat - MSI czy Foxconn, postawiłem jednak na MSI. Z każdego wyboru będzie się w gruncie rzeczy zadowolonym.no tak ale co z karta dzwiekowa na tej MSI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 no tak ale co z karta dzwiekowa na tej MSI ? tak samo jak na foxie czyli ok. nie powala jakością ale do takich głośniczków myśle styka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 mam jeszcze mozliwosc kupienia tekiej oto karty graficznej http://www.ebuyer.com/product/135072 cena taka jak tam czyli okolo 820zl (karta nowa) ale nie wiem co to za firma jest. warto w to wchodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Warto, jeśli masz gwarę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...