PaBlO Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam mam pytanie , czy jest sens robienia pencil vmoda pamięci na karcie palit geforce 7600gt bez radiatorów na pamięciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Po pierwsze - ma to sens? tez mam 7600, zyskasz 3 klatki/s w grze. Duży wentylator wystarczy :) Bez radiaksów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Oczywiscie Mnie vmod pamięci + timing mod dał około tysiąc punktów w 3DMarku05 dzięki czemu zdobyłem WR ;] (tysz Palit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 o ile sie nie myle ty miales 7600 gs a on pyta sie o gt. Imo niema sensu tego robic dla max 5 klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...