Gość dia8el Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Powiedzcie mi proszę - jak sądzicie za ile można się spodziewać teraz za mojego Galaxy GeForce 7900GS 600/1600 Zalman 256MB DDR3 256bit ? Na jaką kwotę mogę liczyć/ za ile sprzedać ? :unsure: Jeśli nie piszę tego w tym wątku, co trzeba to z góry przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) niecałe 400zł Edytowane 17 Listopada 2007 przez yaCaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 http://allegro.pl/search.php?string=7900gs...;category=13024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 niecałe 400zł Niecale 400 to kosztuje nowy i szybszy 8600GT. Idac na Allegro moze dostac i 500 (hehe , Bartony lataly po 900 zl :) :) ) , idac z tym na Forum nie dostanie wiecej jak 300 i tutaj tez zastanawiac sie beda. http://allegro.pl/search.php?string=7900gs...;category=13024Na Allegro to wszystko wcisniesz , ale ona nie ma juz takiej realnej wartosci. Bo za 330-360 masz wydajniejszego dzis 8600GT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Na Allegro to wszystko wcisniesz , ale ona nie ma juz takiej realnej wartosci. Bo za 330-360 masz wydajniejszego dzis 8600GT... Zauważ, że pytanie brzmiało, ile kolega może się spodziewać za swoją grafikę. Biorąc pod uwagę ceny na Allegro oraz to, że Sprzedający znajdują na nie kupców, śmiało można stwierdzić, że 400zł z niej wyciśnie. A ile ona jest warta, to już inna para kaloszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dziękuje panowie :) Chciałem się tylko upewnić, czy nie strzeliłem gafy... Jednak sprawdza się zasada, że Allegro prawdę Ci powie.. Sprzedałem swoją grafę po k 10 godzinach od wystawienia, w cenie kup teraz za 419 zł. Za wysyłkę nic nie płacę (mam taką możliwość) więc od tego odjąć tylko myto dla Allegro i wychodzi ze za powiedzmy400 poszła... Niech żyje Allegro :) A teraz małe PS do tego: Facet który do mnie zadzwonił z głosu nie jakiś tam szczeniak stwierdził, że miał już 8600GT i GTS i obie te karty o kant dup** rozbić mógł, bo żadna nie działała mu prawidłowo w AUTOCAD :huh: Działała mu za to doskonale jego karta w komputerze służbowym w jego pracy - i jest nią 7900GS taka, jaką ja sprzedałem. Stąd postanowił kupić 7900GS. I teraz najlepsze: kupił ją bez najmniejszego pytania o cenę. Zero targowania się. Poprosił o numer konta i zapytał czy jest gwara. :lol: Takich ludzi to ja lubię ;) PS 2 - jak oceniacie moją (zakończona) pierwszą w życiu aukcję na Alledrogo? :) http://www.allegro.pl/item270906410_galaxy...ns_z_gwar_.html Pozdro i dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 ładnie ładnie, ależ się rozpisał. Sam się zastanawiam czy przypadkiem nie sprzedać swojego GF 7900GS tyle, że Cooler Master. Tylko co ja za to kupię? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 ładnie ładnie, ależ się rozpisał. Sam się zastanawiam czy przypadkiem nie sprzedać swojego GF 7900GS tyle, że Cooler Master. Tylko co ja za to kupię? :) podobno ten x1950pro na obecnych driverach jest znacznie lepszy niz 7900gs. i kosztuje nowy tylko 390 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Kupisz, X1950PRO albo 8600GT ;] A jak dołożysz do tego jakieś 150 - 200 zł to masz Radka HD3850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Poczekam aż trochę $$ wpadnie to będę myślał nad zmianą grafiki. Swojego GF7900GS kupiłem w maju jakoś jeszcze przed rozpowszechnieniem się 8600 wtedy to nie była taka zła karta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Teraz też zła nie jest, ale są lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Wiadomo :), postęp technologiczny nie idzie do tyłu tylko do przodu. Chociaż jeśli mam wymieniać GS'a na jakiegoś radka czy 8600 to wolę poczekać na nową generację GF. Dużo nie gram jeśli nawet to nie w takie grafikożerne tytuły jak Crysis czy coś podobnego. Kupić grafę 8600 żeby za pół roku znów ją zmieniać nie kalkuluje mi się. Tego GS'a wolę wsadzić później do drugiego kompa, gdzie obecnie jest x600 :lol2: Edytowane 18 Listopada 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...