Skocz do zawartości
CriXu

Tomtom Ktorego Wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem bo nie wiem jakiego GPS-a wybrac :/ Aktualnie posiadam Mio P550 z mapami TomTom-a w versi 6,5v czy jakos tak. Problem w tym ze bardzo nie podoba mi sie i mam czesto problemy z zasiegiem...

Mam do wybory GPS-a ze sklepu wersje XL za 200 funtow albo wycofanego juz jakis czas temu ze sprzedazy TomToma Go910 ktory kosztuje rowniez 200funtow z tym ze wersji "refurbished" jest on na 12 miesiecznej gwarancji z tym ze ten jest z e-bay-a...

Wszystko wyglada w porzadku, ale czy moglby mi ktos doradzic ktorego GPS-a wybrac??? Ktory bedzie lepzszym wyborem???

Prosze o pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem bo nie wiem jakiego GPS-a wybrac :/ Aktualnie posiadam Mio P550 z mapami TomTom-a w versi 6,5v czy jakos tak. Problem w tym ze bardzo nie podoba mi sie i mam czesto problemy z zasiegiem...

Mam do wybory GPS-a ze sklepu wersje XL za 200 funtow albo wycofanego juz jakis czas temu ze sprzedazy TomToma Go910 ktory kosztuje rowniez 200funtow z tym ze wersji "refurbished" jest on na 12 miesiecznej gwarancji z tym ze ten jest z e-bay-a...

Wszystko wyglada w porzadku, ale czy moglby mi ktos doradzic ktorego GPS-a wybrac??? Ktory bedzie lepzszym wyborem???

Prosze o pomoc...

słuchaj ja nie wiem po co masz wogóle ściągać z zagranicy czy kupować na ebayu nawigacje.....?? :blink: jesli chodzi o tomtoma to obejrzyj sobie dokładnie co i za ile a przede wszystkim weź pod uwage dostawe bo nie okłamujmy się, ale czy dostawa z ebaya będzie bezpieczna...nie masz pewności co Ci wsadza do pudełka w 100%... http://www.tylkogps.pl/product.php/1,20/46...Tom-One-XL.html mysle, ze na tej stronce znajdziesz to czego szukasz. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakup w polsce odpada :) mieszkam w UK stad moglbym kupic na ebay-u :) koszt GO910 wraz z przesylka to 200funtow (1200zl) od pewnego sprzedawcy...

A jak nie na ebay-u to w sklepie moge kupic XL-ke z mapa calej Europy za 200funtow :) (nie potrzebna mi zbytnio mapa polski), najbardziej potrzebuje UK.

ale doszedlem do wniosku ze nie potrzebuje wszystkich tych bajerow i jutro jade do sklepu kupc TomTom-a ONE XL z mapa Europy. Zastanawia mnie tylko czy do tego TomTom-a bede dokupic inne mapy na karcie SD z serii TomTom-a, jakies nowsze wersje... Wie ktos cos na ten temat??? czy jak juz kupie ta XL-ke to bede mogl korzystac tylko z tej mapy ktora jest domysle wgrana???? jak to jest???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi