.NEO Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moge wiedziec jakim aparacikiem robiles te fotki? i jeszcze jedno: jak bedziesz mial wiadomosc od nr gg: 4596033, to znaczy ze to ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moge wiedziec jakim aparacikiem robiles te fotki? i jeszcze jedno: jak bedziesz mial wiadomosc od nr gg: 4596033, to znaczy ze to ja :)Kodak DX3600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Sorry że nie odpisałem wczoraj ale nie odswiezylem strony i nie wiedzialem ze napisales. A poza tym to nie wiem co zrobić żeby nie śierdziało :? przez pewien czas może śmierdzieć ale potem powinno to jakoś wywietrzeć. Wiem że są lakiery bezzapachowe to może są tesh takie farby to najlepiej by było tym pomalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Dodalem podswietlenie na USB :-) Niedługo wiecej fotek z mojego projektu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No i sa nowe fotki :-) Głównie z malowania monitora i myszki :-) Zaczyna to juz fajnie wygladac (wszystko czarno-srebrne) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ogr22 jeśli mogę się wtrącić, Jeśli chcesz pomalować dobrze, czyli bez fusów na lakierze i takie tam to postaraj się znaleść miejsce które nie jest zakurzone, nigdy nierób tego na balkonie!. Najlepszym miejscem do malowania w domowych warunkach jest łazienka przerobiona na małą lakiernie, najpierw musisz odtłuścić malowane przedmioty, najlepiej wodą z płynem do naczyń. Następnie trzeba pozbyć się kurzu, odkręcasz prysznic z ciepłą wodą tak na 10 minut jeśli lustro bedzie zaparowane to znak że możesz działać. Wpadasz do kibla przebrany na terrorystę (chyba że chcesz smarkać na czarno) malujesz co trzeba i wypadasz, teraz tylko małe mycie kibla i masz całkiem profesjonalnie pomalowane elementy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ogr22 jeśli mogę się wtrącić, Jeśli chcesz pomalować dobrze, czyli bez fusów na lakierze i takie tam to postaraj się znaleść miejsce które nie jest zakurzone, nigdy nierób tego na balkonie!. Najlepszym miejscem do malowania w domowych warunkach jest łazienka przerobiona na małą lakiernie, najpierw musisz odtłuścić malowane przedmioty, najlepiej wodą z płynem do naczyń. Następnie trzeba pozbyć się kurzu, odkręcasz prysznic z ciepłą wodą tak na 10 minut jeśli lustro bedzie zaparowane to znak że możesz działać. Wpadasz do kibla przebrany na terrorystę (chyba że chcesz smarkać na czarno) malujesz co trzeba i wypadasz, teraz tylko małe mycie kibla i masz całkiem profesjonalnie pomalowane elementy. Pozdro Nie kazdy ma tak duza łazienke tak jak ty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mieszkam w bloku i wątpie żebyś miał mniejszą łazienke od mojej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mieszkam w bloku i wątpie żebyś miał mniejszą łazienke od mojej :wink:oj zdziwilbys sie, razem z calym sprzetem jest naprawde mala :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 okej okej ;) nie pora na dyspute o kiblach ;) ogr dzialasz cos czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 okej okej ;) nie pora na dyspute o kiblach ;) ogr dzialasz cos czy nie? No dzialam ale mozolnie mi to idzie bo nas troche przycisneli na uczelni, wiec nie mialem zupelnie czasu na kompa :-( Teraz czekam na plexe na przod obudowy , a pozniej bok zrobile :-) Nastepnie zbieram na chlodzenie wodne :-) PS: Jakby ktos wiedzial jak najlepiej zrobic WC to bylbym wdzieczny za pomoc :-) PS2: Albo najlepiej gdyby byl ktos z Krakowa, z kim moznaby bylo pogadac o tym przy piwku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Raptor dzieki za kawalki plexy :-) Zaraz biore sie za montarz i domalowanie monitora :-) Wrzuce zdjatka wieczorem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...