Skocz do zawartości
Pawelek69

Czy Palit 8600gt Sonic + Wystarczy Do Gry W 1024x768?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcę złożyć komputer z płytą Asus P5K C2D E6750 i 4 GB ram. Będę grał w rozdzielczości 1024x768. Czy Palit 8600GT Sonic + będzie wystarczał do płynnej gry w tej rozdziałce? Czy opłaca się kupować droższe karty skoro nie zamierzam zmieniać monitora?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chcę złożyć komputer z płytą Asus P5K C2D E6750 i 4 GB ram. Będę grał w rozdzielczości 1024x768. Czy Palit 8600GT Sonic + będzie wystarczał do płynnej gry w tej rozdziałce? Czy opłaca się kupować droższe karty skoro nie zamierzam zmieniać monitora?

do tej rozdzialki ta karta jest idealna,sam mam to wiem co pisze,mozna sie jeszcze pokusic o 1152x864 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od gry, Pes2008 to nawet na 1280x1024 smiga bez zająkniecia (max detale), ale np. w takim Crysisie mogą być już problemy ;)

Ale odpowiadając na twoje pytanie: Tak, w zupełności wystarcza!

Ps. choć do takiego configa to ja bym jej nie kupywał, jeśli chodzi o gry to lepiej Ci wyjdzie E21X0 + P35 + 8800GT (?)

Edytowane przez Itachi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 1024x768 to hd3850 prędzej...(o ile będzie kosztował tyle ile zapowiadano)...przy obecnych cenach 8800gt imho nieopłacalne (przy tej rozdziałce raczej różnic nie zauważy)...

póki co sonic+ do 1024x768 styka (sam też w tej rozdziałce gram...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi