Kapitan Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam ponownie. Wracajac do sprawy padnietego kompa. Dla przypomnienia - ciemnosc po uruchomieniu. Wiatraczki sie kreca, zasilanie jest - wizji brak. Karta graficzna podmieniona - sprawna. Zalozona nowa plyta glowna - nadal ciemnosc, wymienilem procka - nadal ciemnosc... Skonczyly mi sie pomysly. Podlaczylem jeszcze plyte do swojego Seasonica i tutaj male zdziwko... Nie chciala ruszyc wcale - nie wiem czy cos zle podlaczylem, czy co, w ogole, zero. Do starego zasilacza - owszem, do seasonica, ni chu chu. Podsumowujac mam dwie plyty glowne, ktore nie wiem cdzy sa sprawne i 2 procki, ktore tez nie wiadomo czy sa spawne... przy czym plyta byla nowa, procek uzywany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 a moze bys dopisywal do zalozonego juz tematu ?? bo tak to nikt ci nie pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...