boommaster Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 pytanie jak wyżej, na chwilę obecną brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 W tym momencie się opłaca bo jest to najniższa cena za 8800gt jaką widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 osobiscie bym sie wstrzymal bo zalozmy po miesiacu jakby cena spadla o 200zl to bym sobie w brode plul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Biorąc pod uwagę, że w UK za 815zł są dostępne... A w DE z przesyłką do PL wychodzi ~900zł. To się nie opłaca... Ja bym w tym tygodniu jeszcze czekał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 osobiscie bym sie wstrzymal bo zalozmy po miesiacu jakby cena spadla o 200zl to bym sobie w brode plul. Hahah. ;) Po miesiącu? Może za 2 miesiące. :) 999 zł za Gigabyte to super cena. Bierz się nie oglądaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boommaster Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 prawde mówiąc mam dosyć czekania, najpierw caly pazdziernik na 8800 gt, pozniej jak sie ukazał to ceny z kosmosu były, 3 tygodnie temu zamowilem kompa i do tej pory czekam bo nie ma karty, gosc chcial mi wcisnąć BFG za 1200 ale sie nie zgodzilem i chcialem zrezygnowac z zamowienia wiec powiedzial ze za 2 dni bedzie kilka sztuk Gigabyte to mi dołożą do zestawu za 999 zł jak zamawialem na początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 bryken za to że masz coś wcześniej trzeba płacić. boommaster bierz tego Gigabyte'a i się ciesz dobrą grafiką :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...