Skocz do zawartości
mattis

Gdzie Kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie troche nie pasujace do tego działu ale...

Chciałbym sie dowiedzieć ludzi mieszkających w Radomiu gdzie tanio można kupić sprzęt. Zależy mi żeby też za kilka dni moze sie dało tam dostać Geforca 8800gt.Jak by ktoś mogł podać adresy sklepów , które sami preferujecie i polecacie.

Najważniejsze ważne żeby tą grafikę można było dostać;P

A jak takiego narazie niema to poprostu jak podacie adres sklepu to czy można gdzies cennik znależć.

Z góry dzieki

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.radom-market.24hr.pl/indea.php?c=2

Zapraszam również do siedziby firmy Technet w Radomiu przy ul. Żwirki i Wigury 38 lok. 7/8, karty tam pewnie nie mamy ale wszystko jest dostępne na zamówienie.

Edytowane przez kaCuCh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha to wiesz jak będzie mozliwosc kupienia grafiki 8800gt to pisz a cenny jakie są wysokie, nieskie, srednie ? a moze jakas stronka czy cennik da sie znalezc w necie lub moze strona jakiegos sklepu internetowego gdzie ceny są podobne do tych w tym sklepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podałem Ci w linku adresy innych sklepów ze względu na to, że u nas można kupić sprzęt indywidualnie ale firma nie prowadzi jako takiego sklepu z częściami, na magazynie raczej nie trzyma takich rzeczy tylko są dostępne na zamówienie. Przy okazji możesz spytać jak będziesz w okolicy o cenę i dostępność, ja większość czasu spędzam w Krakowie i nie wiem co się dzieje w firmie. Cennika nie ma bo ceny zmieniają się zależnie od cen dostawcy na dany dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi