mattis Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Pytanie troche nie pasujace do tego działu ale... Chciałbym sie dowiedzieć ludzi mieszkających w Radomiu gdzie tanio można kupić sprzęt. Zależy mi żeby też za kilka dni moze sie dało tam dostać Geforca 8800gt.Jak by ktoś mogł podać adresy sklepów , które sami preferujecie i polecacie. Najważniejsze ważne żeby tą grafikę można było dostać;P A jak takiego narazie niema to poprostu jak podacie adres sklepu to czy można gdzies cennik znależć. Z góry dzieki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Wychodzi na to że mieszkasz w Radomiu. Czy nie możesz sie sam przejść i poszukać? To jest takie ciężkie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 W tym sens że nie mieszkam w samym radomi a w takiej miejscowosci zabitej dechami:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) http://www.radom-market.24hr.pl/indea.php?c=2 Zapraszam również do siedziby firmy Technet w Radomiu przy ul. Żwirki i Wigury 38 lok. 7/8, karty tam pewnie nie mamy ale wszystko jest dostępne na zamówienie. Edytowane 26 Listopada 2007 przez kaCuCh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Kacuch oto mi włąsnie chodziło , a tak na marginesie to ty jestes tam pracownikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie ale mój ojciec jest właścicielem :] A pracownikiem pewnie za jakiś czas będę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Acha to wiesz jak będzie mozliwosc kupienia grafiki 8800gt to pisz a cenny jakie są wysokie, nieskie, srednie ? a moze jakas stronka czy cennik da sie znalezc w necie lub moze strona jakiegos sklepu internetowego gdzie ceny są podobne do tych w tym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Podałem Ci w linku adresy innych sklepów ze względu na to, że u nas można kupić sprzęt indywidualnie ale firma nie prowadzi jako takiego sklepu z częściami, na magazynie raczej nie trzyma takich rzeczy tylko są dostępne na zamówienie. Przy okazji możesz spytać jak będziesz w okolicy o cenę i dostępność, ja większość czasu spędzam w Krakowie i nie wiem co się dzieje w firmie. Cennika nie ma bo ceny zmieniają się zależnie od cen dostawcy na dany dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...