Piopi Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Otóz tak jak napisałem w temacie. Interesuje mnie wymiana paru podzespołów. Panowie z innego forum dyskusyjnego polecili mi następujące części: Karta graficzna: Palit GeForce 8600GT Sonic+ 256MB DDRIII /128bit/ HDTV 2xDVI Procesor: Intel Core2 Duo E4300 1.8GHz (S775) BOX Płyta główna: Foxconn P35A Pamięć: A-Data 2x 1024MB DDR2 800MHz DDR Non-ECC DIMM Zasilacz Amacrox Warrior AX450-PNF Kosztorys kształtuje się w okolicach 1500 zł. Bardzo mnie interesuje jak mocno przy takich podzespołach dałoby się podkręcić procesor no i oczywiście czy taki zestaw ucieszy mnie jako gracza komputerowego. :-) Z góry dziękuje za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Procek e2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopi Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 A jeśli mogę wiedzieć, czy wydajnośc procka, którego podałem jest porównywalna z prockiem, który ty podałeś? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt komputerowy. :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Baaaardzo porownywalne. Do tego e2160 tanszy. Po OC do wszystkiego starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopi Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Jeszcze mam ostatnie pytanko i już nie zawracam głowy. Jakie częstotliwości taktowania procesora możnaby osiągnąć na tym sprzęcie co podałem po OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Wejdź na wróżki.eu. Każdy proc sie inaczej kręci i nie ma raczej standardów który ile poleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Zajrzy do tematu o tych prockach to się dowiesz. Płyta nie jest ograniczeniem więc wszystko zależy od szczęścia i to dosłownie - żadna seria nie ratuje przed padacznym procem. Realnie ok 3 ghz ale równie dobrze może być 3,5 jak i 2,5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...