tagath Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam! Nie mogę uruchomić w moim compaqu czytnika linii papilarnych.Zainstalowałem wszystkie sterowniki producenta i wszystko działa, lecz niestety nie czytnik i nie wiem jak do tego się dobrać. Mój system operacyjny to Vista Ultimate.Może mi ktoś doradzi. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Nie mogę uruchomić w moim compaqu czytnika linii papilarnych.Zainstalowałem wszystkie sterowniki producenta i wszystko działa, lecz niestety nie czytnik i nie wiem jak do tego się dobrać. Mój system operacyjny to Vista Ultimate.Może mi ktoś doradzi. Pozdrawiam! Następne pytanie w stylu "Nie działa mi xyz. Co mam zrobić?". Nie uważasz że jest to trochę za mało do zdiagnozowania problemu? Wybacz przyjacielu ale zadałeś typowe pytanie w stylu dziecka neo (pojęcie dziecko neostrady nie mam na celu obrażania użytkowników tej usługi). To teraz ja zadam pytanie na które, mam nadzieję, odpowiesz precyzyjnie. Czytnik nie działa czy nie potrafisz go skonfigurować? Pozdrawiam. Edytowane 27 Listopada 2007 przez AK-105 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 hp standardowo dodaje verisoft access manager w ktorym sie wszystko konfiguruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wszystko przez to, że masz nielegalny system !!! bo chyba nie powiesz mi że do laptopa za 2,5 kupileś sobie system za 1900zł ?!?!?! Poza tym nie wiem, czy patrzyłeś do instrukcji, ale przed pierwszym użyciem trzeba go polizać albo przynajmniej poślinić palec!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Temat o tym laptopie juz jest. Myśleć ludzie, myśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...