0x29A Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 mam plyte noname z chipsetem fw8280, socket PGA 370 + 256 sdramu planuje kupic celerona/pentium tak ~500MHz. Jakie modele beda pasowac? (tualatin/coppermine/...). A moze polecacie jakis inny procesor? Moze byc uzywany, byle cena nie przekroczyla 30 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kazda plyta ma jakas nazwe i model, wiec zacznij od podania bios id. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamczek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Dokładnie a 30 zł za procesor to ja nie wiem co ty chcesz sobie kupić bo wątpie że dostaniesz coś normalnego za 30 zł kolego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Tak jak pisze Kolobos - model i wersja płyty , bez tego nic nie zdziałamy . @Kamczek Jak będzie miał szczęście to za 30 zł dorwie jeden z mocniejszych PIII - te procesory podobnie jak nieco nowsze P4 chodzą za grosze , czasami są hurtowo sprzedawane po kilka zł za sztukę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...