bobras Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Mam taki problem mam wyzej wymieniona karte sterowniki omega 3.8.221 i gdy podłaczam swój telewizor przez TV-Out obraz na telewizorze jest czarno-biały. Zauważyłem ze jak sie laduje Windows jest kolor przełacza się na obraz czarno-biały wraz z oknem logowania. Może ktoś ma pomysł dlaczego tak sie dzieje. Z góry dziekuje za pomoc. mój komp Płyta główna: Gigabyte GA-7N400-L Procesor: AMD Athlon XP 2600+ Ram: DDR 400 4x256 MB TwinMOS Grafika: Sapphire RADEON 9800 PRO Dysk: 2x WD Caviar 80GB 7200RPM 8MB cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 miałem ten sam problem, tylko ze na GF FX5200. Jeśli to to samo, to musisz zmienić rodzaj wyjścia na S-Video albo na Composite (któres zadziała :P), ale niestety nie mam pojecia gdzie to jest w sterownikach do Radków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 esz... to chyba pincetny post o czarno białym albo biało czarnym jak kto woli obrazie na tv oucie. zamiast pisac to nie łatwiej poszukać.. chyba ze masz problem z googlowaniem, jesli tak to pomoge http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Tylko ze w 90% pisza ze jest to wina kabla a ja kabel mam wporządku. Jak mialem kiedys 9200 to pamietam ze raz mi dzalaly kolory raz nie chyba bylo to uwarunkowane sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Jeśli na 100% możesz wykluczyć problem kabelka "pobaw się" formatami wyświetlanego obrazu: Ekran -> zaawansowane -> ekrany -> tv ->format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 U mnie też były cyrki z kolorowym obrazem. Używajac kabla S-Video-> Euro mam obraz albo ostry i czarno-biały albo lekko nieostry ale za to kolorowy, a zależy to jak mocno wciśnieta jest wtyczka Euro do TV. Moja rada- poruszaj delikatnie tą wtyczką i zobacz jaki bedzie obraz, u mnie niedociśnięcie jej do końca daje kolorowy obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Chemik dziękuje bardzo za rade zadzialala niedociśnieta do konca wtyczka euro przyniosla kolory. A czego ja juz nie probowalem ze sterownikami formatami itp a tu prosty i skuteczny sposob pomogł. Kvaz tym razem było jednak latwiej napisac kolojny pincet pierwszy post bo z taka praktyka nie dokonca wlozonej wtyczki euro sie nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...