rafal92 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Witam Jaki byście polecili monitor w tej cenie? Edytowane 28 Listopada 2007 przez rafal92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ostatnio zaintersowal mnie Hyundai U90P - 5ms - DVI - Pivot ciekawe funkcje za okolo 750 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 HP LP1965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A co myślicie o benq FP93GP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) ja kupilem Xerox XA7-19i na MVA nowke za 2/3 ceny sklepowej i jestem calkiem zadowolony:D http://www.veracomp.pl/xerox.monitor-xerox...CD-XA7-19I.html Edytowane 29 Listopada 2007 przez Koko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 benq tez ok, ale w pierwszej kolejnosci bralbym hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 benq tez ok, ale w pierwszej kolejnosci bralbym hp.A dlaczego mało awaryjne czy co? a jak jest ze smużeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 zbiera dobre opinie, jak na monitor za ta cene. nawet jest test na xbitlabs, w ktorym go wyroznili: click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zauważyłem że ten hp jest dostępny ale trudniej niż inne w Polsce, jakie jeszcze są godne uwagi monitory za tą cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...