Skocz do zawartości
Czarus_k

Brother Dcp-350c

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przy wyborze (dzięki Waszemu forum) urządzenia wielofunkcyjnego wybór padł na firmę Brother. Właściwie to tylko modele DCP-350C i DCP-540cn wchodzą w grę. DCP-540cn dlatego, że ma możliwość pracy w sieci a jest to istotne gdyż mam dwa komputery w domu połączone w sieć i drukowanie na drukarce podlączonej tylko do komputera (nie do switcha) jest uciążliwe, bo wymaga aby komputer z drukarką był włączony w momencie drukowania. Z kolei DCP-350C ma ładniejszy wygląd i tańsza o 100pln. W związku z tym mam pytanie czy można robić tak: dokument który chcę wydrukować zapisać na pendrivie, potem włożyć go do drukarki (usb) i drukować? Będzie to dzialać? Czy bezpośredni wydruk z usb dotyczy tylko zdjęć? Proszę o odpowieź. Jakie zalety jeszcze przemawiają za zakupem DCP-540cn zamiast DCP-350C?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy często czy rzadko to to nie ma znaczenia chodzi o to, że częściej korzystam z laptopa a drukarka musiałaby być podpięta pod stacjonarny i w momencie kiedy chciałbym drukować to muszę wchodzić na 1 piętro uruchamiać komputer czekać itd. A jak podepnę ją pod switcha to mogę postawić w dowolnym miejscu i bez problemu. A jak podepnę pod usb to już musi stać blisko kompa i problem jw. Chyba wezmę tę z lanem. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi