Gregor1230 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Witam Was w tym dziale. Oczywiście piszę tu bo może ktoś miał już taki problem tzn na bank miał bo musiał mieć jeśli podłączał TV LCD do kompa przez kabel dvi/hdmi. Więc moje pytanko jest następujące : jak podłączyc , co zrobic , aby TV na tym kablu osiągnąć natywną rozdziałkę znaczy 1360x768 lub 1280x768. Za cholere nie ma takiej rozdzialki bo kabel narzuca 1280x720 a to o kant [gluteus maximus] rozbic gdyz obcina boki :(. Help ;). Edytowane 30 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Instrukcje masz ? Tam powinno pisać jak podłączyć PC. Swoją droga podziel się jaki to model LCD i jakie ma wejścia. U mnie działa idealnie w 1360/768 (samsung zostawia po 3 pixele carne po bokach bo natywna to 1366 ;) ) natomiast w 1280/720 też pierwotnie obcina boki jednak mam taką funkcje jak "bez overscanu" która usuwa takie bajery. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Podepnę się do tematu,tak więc jeśli mam TV (nie jest to LCD) i nie ma wyjścia PC czy jest szansa abym go mimo tego podłączył? Np. przez HDMI ? Czy wystarczy do tego kabel hdmi-dvi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 no jak ma HDMI to oczywiście można tak podłączyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...