majotom Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Co myślicie o MSI VR601 z prockiem intela Core2 Duo 2 GB RAM, za ok 2300 zł - warto to kupowac?? jaki to cos ma wyswietlacz , chodzi mi o kat patrzenia i nasycenie kolorów, ostrosc itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja bym nie ryzykował. Dozbieraj jeszcze trochę i kup coś sensowniejszego. Jeżeli chodzi o matrycę to prawdopodobnie w takim sprzęcie będzie marna - słabe kąty, niska jasność i kontrast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daree Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co myślicie o MSI VR601 z prockiem intela Core2 Duo 2 GB RAM, za ok 2300 zł - warto to kupowac?? jaki to cos ma wyswietlacz , chodzi mi o kat patrzenia i nasycenie kolorów, ostrosc itp. Witam Jako były serwisant notebookow firmy MSI, radze dokładnie zastanowić sie nad kupnem tego notebooka. Ja osobiscie odradzam kupna tego model.... Firma MSI produkuje dobre notebooki ale te z wyższej półki modele "L" powyzej 5000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...