Skocz do zawartości
jaca

Podłączenie Monitora

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taka sprawe ;]

Potrzebuję się dowiedziec jak podłączy monitor nie używajac tej oto przejściówki :

http://allegro.pl/item272892539_przejscie_wtyk_dvi_24_5_na_gniazdo_svga_3762_.html

Jednostka ma 2 wejscia na monitor i gdy nie używam w/w przejsciówki nie ma sygnału na monitorze. Ponoc da się to gdzieś pzrestawic w biosie ale niestety nie mam pojecia gdzie.

PzDr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miec monitor z wyjsciem cyfrowym?

Pozatym sygnal powinien isc - moze nie w biosie ale windows powinien sie spokojnie juz odpalic.

Nie ;] Właśnie o to chodzi ze jest to monitor bez DVI i jak podlączam go do kompa to nie ma sygnału (dokładnie jest napisane: "no signal analog").

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz - zalozenia:

-masz sprawna karte

-masz sprawny monitor

-masz sprawna przejsciowke

Podlaczasz monitor pod karte z przejsciowka i wywala ze nie ma sygnalu? Cos mi tu nie pasuje...

Dlugo jechalem na przejsciowce dolaczanej do karty i wszystko smigalo. Pewnie gdybym teraz chcial wrzucic D-Sub tez bez zajakniecia mialbym obraz. ;]

Sprawdzales na obu wyjsciach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że mam sprawne wszytsko ;] Zajmuje się sprzedaża tego typu ;]

Chodzi o to że używając przejściówki wszytsko jest oki ale ja nie chce jej używac lub inaczej jest to zbędny koszt dla mnie ;]

Edytowane przez jaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi