jaca Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam Mam taka sprawe ;] Potrzebuję się dowiedziec jak podłączy monitor nie używajac tej oto przejściówki : http://allegro.pl/item272892539_przejscie_wtyk_dvi_24_5_na_gniazdo_svga_3762_.html Jednostka ma 2 wejscia na monitor i gdy nie używam w/w przejsciówki nie ma sygnału na monitorze. Ponoc da się to gdzieś pzrestawic w biosie ale niestety nie mam pojecia gdzie. PzDr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Miec monitor z wyjsciem cyfrowym? Pozatym sygnal powinien isc - moze nie w biosie ale windows powinien sie spokojnie juz odpalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Miec monitor z wyjsciem cyfrowym? Pozatym sygnal powinien isc - moze nie w biosie ale windows powinien sie spokojnie juz odpalic. Nie ;] Właśnie o to chodzi ze jest to monitor bez DVI i jak podlączam go do kompa to nie ma sygnału (dokładnie jest napisane: "no signal analog"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jeszcze raz - zalozenia: -masz sprawna karte -masz sprawny monitor -masz sprawna przejsciowke Podlaczasz monitor pod karte z przejsciowka i wywala ze nie ma sygnalu? Cos mi tu nie pasuje... Dlugo jechalem na przejsciowce dolaczanej do karty i wszystko smigalo. Pewnie gdybym teraz chcial wrzucic D-Sub tez bez zajakniecia mialbym obraz. ;] Sprawdzales na obu wyjsciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Jasne że mam sprawne wszytsko ;] Zajmuje się sprzedaża tego typu ;] Chodzi o to że używając przejściówki wszytsko jest oki ale ja nie chce jej używac lub inaczej jest to zbędny koszt dla mnie ;] Edytowane 1 Grudnia 2007 przez jaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...