ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Od ok 2 tygdoni mam dziwne jazdy z netia, czesto crasciach!e mi polaczenie. Na poczatku mialem podlaczony router, polaczenie padalo co kilka godzin a pingi czasem byly poprostu kurewskie ;/. no to zdenerwowany podlaczylem modem przez 2 chulalo az milo a 3 dnia zaczal wysrywac polaczenie, najczesciej dzieje sie to po poludniu lub w nocy, wyglada to w ten sposob ze modem pokazuje ze jest zsynchronizowany, pozniej nastepuje brak synchronizacji i dzieje sie to od nowa, ojciec w zeszlym tygodniu dzwonil co sie dzieje to pani powiedziala mu ze wsio jest ok i wina musi lezec po stronie klienta... nie wiem juz co robic, czy dzwonic do nich i dac im o[ciach!]l czy jak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jakiej firmy masz modem? Usluga na laczu tpsa czy netia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 lacze netii, sagem fast 800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 przeskanuj kompa, przeinstaluj modem, sprawdz czy styki sie nie poluzowaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...