BENITO Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dokładnie, w chieftecach oszczędzają tylko na wentylatorach, których rozrzut jakościowy jest nieco większy niż normalnie. Za to inne rzeczy bez zarzutu. Więc jeśli ktoś chce solidną zasiłkę i nie boi się fanswapów, to albo chieftec albo tacens supero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hehe to mnie wystraszyłeś.Ten wcześniejszy post zabrzmiał jak by szefy sypały się na potęgę a muszę powiedzieć że mam już parę lat moją 350-ątkę i jestem z niej BARDZO zadowolony.Żadnych problemów z napięciami no i ta cisza. :-P Więc pozostaje się tylko skupić na jakimś modelu szefa z odpinanymi kablami i aby starczył na jakiś dłuższy czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Podobno Chieftec CFT-XXX-14C (wersja 650W i 750W) są już ciche, poza tym, maja wentyl 14cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Te Chiefteki są względnie ciche, czyli cichsze od słynnych Chiefteców 400W, ale i znacznie głośniejsze od np. BQT, wiem, bo mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Podobno Chieftec CFT-XXX-14C (wersja 650W i 750W) są już ciche, poza tym, maja wentyl 14cm :)A wentyl 14cm to raczej wada niż zaleta, wiem, bo mam (w Maximusie) - jak będziesz chciał wymienić ten wentyl na coś lepszego to wybór będziesz miał baaardzo ograniczony. Edytowane 10 Grudnia 2007 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...