Satanijime Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam Chciałbym prosić o pomoc przy wyborze sprzętu co zostanie po starym kompie to w sumie karta graficzna Ati Powecolor x1900xt i dwa stare dyski twarde (120 Gb i 60 Gb). Myślę O procesorze C2D E4500 lub e 4600 ale nie wiem na który z nich się zdecydować chodzi o MB to poszperałem na forum przez chwile ale nadal nie wiem co wybrać a moje wiedza o pamięciach kończy mniej więcej 3 lata temu. Będę wdzięczny za wasze sugestie w tej materi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Asus P5K-E E2160(póki co, reszte kasy trzymasz i w lutym kupujesz penryna) 2x OCZ PLATINIUM rev2 dual channel kit 2x1GB ( w sumie 4GB ) możesz też jeszcze sprzedać stare dyski ( zależy jakie są - jak możesz zapuść na nich test HDtach i wrzuć screeny)i kupic 250GB WD AAKS grafika jest jak na chwile obecna świetna wg mnie z oc oczywiscie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Pytanko, niechce zakladac nowego tematu a czy na Foxconn p35-a pojdzie Penryn? czy obsluguje go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 A może poszukasz w googlach albo temacie o płycie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Obsłuży <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...