KAX_ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, mam problem z obrazem gdy np. wychodzę z gry do windowsa obraz jest nieostry i czcionka nieczytelna czasami też czcionka zaczyna mrugać tak jakby odświeżanie było bardzo niskie. Zupełnie nie wiem w czym leży problem i raczej nie jest to wina monitora bo na karcie zintegrowanej jest wszystko ok... Edytowane 7 Grudnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam, mam problem z obrazem gdy np. wychodzę z gry do windowsa obraz jest nieostry i czcionka nieczytelna czasami też czcionka zaczyna mrugać tak jakby odświeżanie było bardzo niskie. Zupełnie nie wiem w czym leży problem i raczej nie jest to wina monitora bo na karcie zintegrowanej jest wszystko ok... monitor masz podłączony analogiem, użyj opcji AUTO za każdym razem gdy są problemy z obrazem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 monitor masz podłączony analogiem, użyj opcji AUTO za każdym razem gdy są problemy z obrazem Właśnie używam opcji auto ale myślałem, że jest inny sposób na rozwiązanie tego problemu bo naciskanie co kilkanaście minut przycisku auto mnie trochę wkurza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Właśnie używam opcji auto ale myślałem, że jest inny sposób na rozwiązanie tego problemu bo naciskanie co kilkanaście minut przycisku auto mnie trochę wkurza... co kilkanascie minut wchodzisz z windows do gry? jeżeli zmienia się rozdzielczośc to monitor sam powinien "dostroić się" to samo jeżeli gra jest w innym trybie niz pulpit windnows, a jesli obie są w tym samym trybie 1440x900x60Hz to obraz nie powinien się różnić... a rozwiązaniem problemu jest monitor z DVI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...