Negan Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam Panów i Panie :) Mam taki dylemat którą mobo wziąć: GIGABYTE P31-DS3L IP31 DCDDR2-1066 AC8 LAN1GB SATA2 GIGABYTE P35-DS3L IP35 DCDDR2-1066 AC8 LAN1GB SATA2 Procek będzie E2160, 7300GT DDR3 palit sonic i kingstony 1 gb 667 albo goodramy Będzie o/c Proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Obie dobre ale skłaniałbym sie do Foxconna P35A. Ale jeżeli już z tych to P35 raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Obie dobre ale skłaniałbym sie do Foxconna P35A. Ale jeżeli już z tych to P35 raczej.Na foxconna mnie nie stać :D Gdzieś czytałem że te mobo co podałem to się różnią tylko tym, że ta P31 nie ma firewire, ma mniej portów STA itp. Czy to prawda? A potencjał o/c mają taki sam :) Kurczę, nikt nie wie :( Kurczę nikt nie wie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Moim zdaniem weź lepiej P31 i za zaoszczędzoną kasę dodatkowy 1GB pamięci. Napewno da Ci to więcej niż ewentualnie większe oc na P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Na foxconna mnie nie stać :D Gdzieś czytałem że te mobo co podałem to się różnią tylko tym, że ta P31 nie ma firewire, ma mniej portów STA itp. Czy to prawda? A potencjał o/c mają taki sam :) Kurczę, nikt nie wie :( Kurczę nikt nie wie? :( P35 będzie sie lepiej kręcić (FSB 500 vs 400-450 na P31) ale ten procek i tak tego nie zniesie więc IMHO P31 + 1GB ramców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Te dwie płyty różnią się tylko tym, że ta na P35 nie będzie miała problemu z 4 kośćmi RAM dwustronnymi. Resztę mają taką samą (czyli na przykład brak RAID) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...