sparda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam. posiadam takie glosniki http://allegro.pl/item276235487_glosniki_c..._2_1_t3030.html glosniki w sumie byly nie uzywane przez dluzszy czas, caly czas wylaczone. wczoraj wyjatkowo chcialem posluchac troche muzyki i stwierdzilem ze bez dotykania tego pilota glosnosc sama sie zmiania jest ustawione srednio a jak wlacze jakis film lub muzyke to zmienia sie samo na glosno lub cicho wtf? dokrecalem kabel od ,,pilota,, do subwoofera ale to nic nie dalo spotkal sie ktos z czyms takim? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Uszkodzony potencjometr od regulacji glosnosci lub sam wzmacniacz mozesz probowac zmienic na inny sprawny pilot jesli nie pomoze to pozostaje jedynie wzmacniacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 A ja się podepnę pod temat. Mam szajskie głośniczki 2.0 MM160 ale szkoda mi kasy na inne ;P Mam za głową wieżę i jako tylnie głośniki i nadaję sobie w 4.0. No i jest problem z MM160 ponieważ cykają, trzeszczą i pierdzą :D Gdy są same sobie pozostawione to cisza, ale...wystarczy że zacznę kopiować coś na kompie (!) i zaczynają wydawać dźwięki...jak to jest od siebie zależne to nie mam pojęcia...ale tak jest i już :D Nie wiem co z nimi zrobić, jeszcze nie rozkręcałem ani nic takiego. Poczekam na wasze opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Mi kiedys glosniki sciagaly sygnal z CB i slyszalem [ledwo, ale slyszalem], co ludzie gadaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 To jak logi czy creative'y ktores...ponoc ruskie radio odbieraly ;] Ah..chbya musze skonczyc na wymianie sprzetu po prostu. A to mozliwe ze takie trzaski sa powodem jakiegos obluzowanego kabelka? Moze je rozbiore w koncu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...