KRISTERS Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ty marcinas83 nie możesz się wypowiadać bo nie jesteś obiektywny :) Widać już po avatarku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) A to szkoda to po co u mnie w domu drugi komp jest złożony na procku AMD?? To po co zamówiłem sobie grafikę ATI HD3850?? Ahh..... widać jestem funboy'em Intela a to pech :( brata też namówiłem 2 lata temu jak nie więcej żeby kupił laptopa na AMD i też widocznie źle zrobiłem... wiesz dzięki że mnie uświadomiłeś. A i tak przy okazji pierwszym moim AMD był odpowiednik bodajże 486DX4 100mhz dokładnie już nie pamiętam, ale za to pamiętam drugiego AMD, którym był K6 Piękne czasy kiedy do jednej płyty można było wsadzić albo AMD albo Intela :) Edit: A i specjalnie dla Ciebie zmieniłem avatar :) Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...