Havoc Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Z jakiegoś powodu poszedłe do sklepu po telewizor (byle co bo i tak żadko używany) a skończyłem z 32" LCD... :D Nie jest źle pomyślałem, a jak zobaczyłem wejście D-Sub na plecach to już w ogóle odlot. Pomyślałem-wreszcie koniec z TV outem! :) Ale zastanawiam się, czy jest możliwe aby za pomocą GF 7300 z wyjściem D-Sub i DVI rzucić 2 niezależne obrazy na monitor komputera i telewizor? Tj. zrobić tak żeby na TV leciał film a ja mógłbym sobie jeszcze po necie poszperać? Za czasów TV-Outu miewałem sytuacje że ciężko było coś takiego osiągnąć, a nawet jeśli działało, to albo filmu nie dało się rzucić na pełen ekran, albo pasek startu się pokazywał na TV czy inne głupoty. Tak czy siak z użytkowania obu odbiorników nie było mowy. No i oczywiście stan wiedzy dawniej to już w ogóle był na miernym poziomie :D Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Oczywiście, że sie da, robiłem takie coś na FX5200, GF6600, więc napewno na 7300 też się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...